Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Molo flyverdragt kan fås på udsalg

Vi har haft 4 Molo flyverdragter igennem de sidste 4 år. Vi har haft den regnbuede flyverdragt fra Molo, som er gået i arv fra mine døtre. Desuden har vi haft den sorte flyverdragt fra Molo med stjerner/reflekser på benene og sidste år havde vi den mørkelilla flyverdragt fra Molo til min datter.

Der er ingen tvivl om, at Molos flyverdragter har været utroligt populære her på matriklen sammen med flyverdragten fra Reima. Det gælder både hos forældre og børn.


Gå direkte til billige Molo flyverdragter her


Molo har uden tvivl et design, der appellerer til mange forældres øje. Molo flyverdragt er unik i sine farver, mønstre og sammensætninger. Farverne er varierende, men altid i variationer, der er foreneligt med øjets behov for at kigge på noget smukt for at tiltrækkes og mange, mange timer på en mudret og beskidt børnehaves legeplads.




Molo flyverdragter er meget slidstærke, lynlåsene glider let og ubesværet for børnene og de er meget nemme for børnene selv at tage på. Molo flyverdragter sørger for at holde dit barn varm og tør uanset om det er plus- eller minusgrader. Modellerne fra Molo kan være lidt store i det, så bruger dit barn f.eks. str. 110 i tøj, kan det være at en størrelse 104 eller 110 er rigeligt stor. Molo flyverdragterne passer perfekt til den danske vinters temperaturforskelle, der jo kan variere mellem plusgrader til minusgrader helt ned til 15 minusgrader, som det kunne være om dagen sidste vinter.

Molo flyverdragter er som oftest normale i størrelsen og lavet så både slanke og buttede børn uden problemer kan passe Molo flyverdragten.

Priserne på Molo flyverdragter ligger i den høje ende. En ny flyverdragt på Molo kan typisk koste kr. 1299,- hvilket er meget højt for en flyverdragt. Ofte kan en familie jo også have mere end et barn, der skal bruge en flyverdragt.

Molo flyverdragt på udsalg
Jeg køber derfor mine flyverdragter på udsalg. Jeg har ikke givet fuld pris for nogle af mine Molo flyverdragter. Jeg har som oftest købt på tilbud i de forskellige webshops på Nettet i slutningen af september eller i starten af januar, hvor der ofte er mange gode tilbud at finde. Der har jeg fået Molo flyverdragter til kr. 700,-. Jeg har også købt meget lidt brugte flyverdragter på bl.a. Trendsales. Et hurtigt kig "derinde" kan afsløre, at der er flere flyverdragter fra Molo til piger til salg.


Gå direkte til billige Molo flyverdragter her




Fakta om Molo flyverdragt
Molo flyverdragt har :

  • aftagelig hætte
  • lunt fleecefoer i overdelen
  • elastiki ærmer og ben
  • kraftige gummistropper til under støvlerne
  • stjernereflekser på arme og ben
  • lukkes med lynlås og trykknapper
  • Vind og vandtæt og åndbar
  • (Vandsøjletryk: 8000)
  • Yderstof:
  • 100% oxford polyester med PU imprægnering
Inderstof:
100% polyester micro fleece

Foer:
100% polyester thinsulate

Hel og lykke med jagten på Molo flyverdragt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...