Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Katvig flyverdragt - miljøvenlig og funktionel

Dette indlæg vil handle om Katvig flyverdragter. Jeg har i de sidste år købt Katvig flyverdragter til min datter, som er i børnehavealderen.

Der er ingen tvivl om, at Katvig tilhører en særklasse indenfor dansk børnetøj, der slog igennem fra midten af 90´erne. Katvig flyverdragter har sin helt unikke stil, pasform og ikke mindst er produktionen af Katvig flyverdragten produceret efter økologiske og bæredygtige fremstillingsmetoder, der er helt unik for sit område. Katvig flyverdragter er utroligt smukke i deres design og unikke hvert år. Katvig flyverdragter er inspireret af retrotanken.


Kvaliteten af Katvig flyverdragter
Katvig har lagt vægt på at udvikle deres flyverdragter til det kolde og våde vejr vi har i Danmark i perioden fra oktober til marts. Flyverdragterne er lette i stoffet, funktionelle og passer både runde, slanke og høje børn. Størrelsen på Katvig flyverdragter er i den normale til store størrelse, hvorfor du skal være opmærksom på dette, når du køber Katvig flyverdragter. Politiken har lavet flere test af Katvig flyverdragter og de scorer altid højt indenfor design, åndbarhed, slid, funktionalitet og holdbarhed.

Katvig flyverdragter på udsalg
2 gange om året - som oftest i august/september og i januar måned kan du være heldig at finde Katvig flyverdragter på tilbud. Ønskebørn, Magasin, Salling og Illum har ofte Katvig flyverdragter på tilbud i disse måneder. Prismæssigt ligger Katvig i den høje ende med en nypris på omkring kr. 1200, hvilket kan synes som en høj pris for en flyverdragt. Der kan også findes Katvig flyverdragter på tilbud hos forskellige webbutikker her på nettet. Skriv "Katvig flyverdragter på udsalg" i Google og du vil få masser af links i de ovennævnte måneder.

Desuden kan du være heldig at finde Katvig flyverdragter til halv pris på trendsales, dba eller gulgratis, hvor du kan være heldig at gøre nogle gode kup.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...