Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Den store guide om flyverdragter til børn 2017/2018

Vi har været i gang med at undersøge markedet for det store udvalg af flyverdragter til børn, der kan være en ren jungle at finde rundt i. På det danske marked er der mange forskellige flyverdragter til børn. Vi har kigget på de forskellige testresultater af de forskellige flyverdragter lavet i de sidste 3 år og du kan finde alle de relevante oplysninger i denne store guide om køb af årets flyverdragter til børn.
Efteråret er lige om hjørnet og det er snart tid til at beslutte sig for hvilken flyverdragt barnet skal have i år. Nedenfor har vi fundet 6 af de mest populære flyverdragter i Danmark. Flyverdragten skal bruges i mindst 4-5 måneder og kravene til flyverdragten er høj fordi den skal kunne modstå den danske vinters barske klima med kulde, sne, is og snap. I denne guide vil du finde oplysninger om størrelse, slidstyrke, testresultater, forhandlere og modeller.


molo flyverdragt Molos flyverdragter er let at super lækre materialer og Molo flyverdragterne består af dragterne Polaris, Hero og Pyxis. Yderstoffet består af Oxford polyester, inderstoffet af polyester fleece og har en vandtæthed på 10.000 mm, hvilket er i den meget høje ende og sikrer, at flyverdragten er helt tør. Da barnet udskiller meget varme i en flyverdragt er det godt, at åndbarheden er hele 8.000 mvp. I 2011 blev Molo flyverdragten en ren 2´er i Tænks forbrugertest, hvor der blev testet 10 forskellige mærker. Molo flyverdragten er en super lækker flyverdragt og er alderssvarende

Køb Molo flyverdragt med fri fragt herreima Reima Tec er en klar favorit sammen med Molo flyverdragten. Reima Tec er den bedst sælgende flyverdragt i Danmark og vandt suverænt forbrugermagasinets Tænk test i 2011. Reima Tec har en meget høj slidstyrke, hvilket er en stor fordel til aktive og legende børn. Flyverdragten kan gå i arv eller sælges videre efter brug. Reima Tec er vand- og vindtætte. Reima Tec flyverdragten har en vandtæthed på 10.000m og en åndbarhed i dragten på 5.000 mvp. Dragten er meget let og med solide gummistropper og reflekser.

Køb Reima flyverdragt her med fri fragtproduct_thumb
Danefæ flyverdragt Danefæ er en super lækker flyverdragt i glade farver med motiver inspireret af den nordiske mytologi. Flyverdragten er foret med termolite foer, det gør den helt perfekt til den danske vinter. Den har fleece på indersiden langs ryggen og ned over numsen. Den har glat nylon yderst i ærmer og ben, så den er let at få på. Den er med tapede sømme i hele dragten og ekstra forstærkninger på numse og ved støvlerne. Dragten har et vandsøjletryk på 8.000 mm og en åndbarhed på 8000 mpv, hvilket er en super kvalitet. Danefæ flyverdragt har en stor slidstyrke og kan nemt gå i arv.  

Køb billig Danefæ flyverdragt med fri fragt

didriksonDidriksons flyverdragt Den har super gode detaljer som lang lynlås, mange lynlås lommer, aftagelig pelskrave på den aftagelige hætte, justerbar elastik i taljen, rib og velcrojustering ved ærmerne. Ved benene har flyverdragten velcrolukning, stropper og skjult bukseben. Flyverdragten har ekstra forstærkninger på knæ og numse. Bemærk! Denne flyverdragt har indsyet 'en ekstra størrelse'. Når barnet er ved at vokse ud af dragten, kan man pille en syning op i hvert ben og ærme, så dragten derved bliver en størrelse større. Flyverdragten er 100% Vind- og vandtæt. Den er testet til et vandsøjletryk på minimum 5000 og minimum 2000 efter 3 vaske. Den har en åndbarhed på minimum 4000.

Køb Didrikson flyverdragt med fri fragt her


ticket to heaven  Ticket to Heaven flyverdragt Ticket to Heaven flyverdragter er altid lavet i enten oxford eller ottoman nylon kvalitet der sikrer barnet en vind- og vandtæt flyverdragt af højeste kvalitet. Både oxford og ottoman kvaliteten er yderst slidstærkt, hvilket betyder at Ticket to Heavens flyverdragter kan bruges flere sæsoner i træk. Flyverdragter fra Ticket to Heaven er designet til at have en perfekt pasform der sikrer barnet velbehag når der skal leges på legepladsen hele vinteren igennem. For at sikre at der ikke ryger sne eller vind ind gennem lynlåsen har Ticket to Heaven en meget kraftig lynlås i alle flyverdragter, der sikrer at der ikke kan komme noget ind gennem lynlåsen.

Køb Ticket to Heaven flyverdragt på udsalg

 småfolk  En super flyverdragt til de allermindste!Dragten er fremstillet i polyamid materiale med en PU-coatning på bagsiden. PU-coating forhindrer at fugt trænger igennem, samtidig bliver overskydende fugt fra kroppen automatisk transporteret til flyverdragtens overflade, for herefter at fordampe. Dette gør at dit barn til enhver tid forbliver tør og varm. Hele dragten er foret/fyldt med Thermolite® PLUS, som er det varmeste isolationsmateriale af sin art Vandtætte effekt: 10.000mm Åndbare effekt: 10.000g/m2/24h Teflon på ydersiden, som yder bedre smudsafvisende effekt. Produktet er miljøvenligt og indeholder hverken kemiske opløsningsmidler, dampe, eller giftstoffer, og kan ikke brænde.

Køb Småfolk flyverdragt her


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...