Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Flyverdragter og vinterstøvler

Velkommen til bloggens første indlæg om flyverdragter og vinterstøvler. Jeg er mor til 4 børn og dermed en kritisk forbruger i forhold til flyverdragter og vinterstøvler. Jeg har haft flyverdragter i næsten alle mærker. Til flyverdragter hører gode og vandtætte vinterstøvler.
 På Nettet kan du finde mange indlæg, der roser alle vinterdragter og vinterstøvler udelukkende med det formål at få dig som forbruger til at købe dem! Det er der heller ikke noget galt i, men jeg har ofte manglet råd og vurdering fra privatpersoner, der har prøvet de enkelte flyverdragter og dermed har en realistisk vurdering af dem.


Det danske vintervejr er koldt og barsk. Det kan være frysende og vådt mange dage i træk. Det stiller store krav til dit barns flyverdragt. Børnene skal ikke være forhindret i at kunne lege frit og ubesværet samtidigt med, at flyverdragten sikrer, at de kan holde varmen uden problemer. Samtidigt skal materialet også være udformet sådan, at barnet kan være bevæge sig frit uden fare for at hænge fast i legeredskaber med risiko for grimme ulykker.


Velkommen til. Her på bloggen kan du finde en kritisk forbruger, der er mor til 4 børn og som har tænkt sig at fodre dig som køber af flyverdragt med al den relevante information du skal bruge.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...