Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Hummel flyverdragt test 2017/218 på udsalg/tilbud

I øjeblikket er der rigtigt gode tilbud på op til 50% på Hummel flyverdragter, som er super gode. Hummel flyverdragter er kendt for deres populære design og gode kvalitet. Designet er innovativt og lavet i glade sprælske farver midt i en mørk vintertid. De fåes også i de mere klassiske helfarvede som sort, blå, rød og lilla.

Dragterne er alderssvarende i størrelsen. Det anbefales ikke at de vaskes så ofte, hvilket ikke anbefales ved nogen flyverdragter, da det nedsætter kvaliteten i længden.


Ved vask anbefales en temperatur på 40 grader. Hummel flyverdragterne har en vandtæthed på 10.000 mm og en åndbarhed på 5.000 mvp. De er 100 % vind- og vandtætte.
Hummel flyverdragt på tilbud - fri fragt

Hummel flyverdragt på tilbud - fri fragt

Hummel flyverdragt på tilbud - fri fragt
Der findes ingen tilgængelige test af Hummel flyverdragter på Nettet. Det er egentligt mærkeligt, da Hummel har lavet flyverdragter til børn i flere år. Jeg har en stor omgangskreds af forældre til børn i alle aldre og der er erfaringerne med Hummel flyverdragter udelukkende positive. De er meget slidstærke, kan bruges i flere sæsoner, har stropper under foden, er åndbar, holder kroppen varm og tør og har et utroligt flot design. Det er også min erfaring med Hummel flyverdragt. Prisen for en ny flyverdragt ligger imellem kr. 600,- til kr. 900,- - altså i den lidt dyrere ende, men min erfaring er, at det er pengene værd at investere i en Hummel dragt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...