Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Molo flyverdragter 2017/2018 - flotte og super lækre Molo flyverdragter

Nu er de her. De super lækre, innovative og flotte Molo flyverdragter model 2012/2013. Igen i år har Molo overrasket med deres unikke, lækre og flotte farver. I denne artikel vil vi præsentere dig for de nye modeller.

Molo flyverdragter er af super høj kvalitet. Alle Molos flyverdragter fremstilles med højt vandsøjletryk: Pyxis og Polaris har et vandsøjletryk på 8.000 mm, som er højt over grænsen på vandtæthed, som er 2.000 mm.
MMP Frost og Hopper har et vandsøjletryk på 15.000 mm, hvilket er et af de højeste på markedet, og holder vandtæt i alle tænkelige situationer. Nederst i artiklen finder du et link til en god og uddybende artikel om Molo flyverdragter.

Mange af Molos flyverdragter er ensfarvede, men også i år kan du købe den populære regnbuestribede flyverdragt.

Den lækre stribede flyverdragt fra Molo - perfekt til aktive børn. Den har gode detaljer som snefang i benene, gummistropper under føderne, aftagelig hætte og tapede sømme i hele dragten.
Du kan købe den her

Gå direkte til billige Molo flyverdragter her

Til drengene fås denne skønne græsgrønne flyverdragt. Den fås op til størrelse 10 år/ 140 cm. Den har mange gode detaljer som snefang i benene, gummistropper under fødderne, aftagelig hætte og tapede sømme i hele dragten. Flyverdragten har fleece i hele kroppen og satin i ærmerne. Den har masser af synlige reflekser på hætte, ærmer, og ned langs hele siden.

Gå direkte til billige Molo flyverdragter her

Til pigerne har vi denne skønne model, der fåes op til størrelse 10 år/ 140 cm. Flyverdragten er lilla med neon pinke detaljer.Den er fyldt med gode detaljer som stort snefang i benene og ærmer, gummistropper under støvlerne, aftagelig hætte og tapede sømme i hele dragten.

 

Gå direkte til billige Molo flyverdragter her

 

Disse skønne flyverdragter fra Molo er blot nogle enkelte fra denne sæsons skønne modeller.

 

Du kan se resten af modellerne fra sæson 2013/2014

 

Gå direkte til billige Molo flyverdragter her

 

 

 

 

  Gå direkte til billige Molo flyverdragter her

 

 

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...