Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Flyverdragt på udsalg kan være brugt

Som mor til 4 børn har jeg købt rigtigt mange flyverdragter på udsalg. Det har været flyverdragter på udsalg, men jeg har i stor stil købt brugte flyverdragter da mine børn var små. Der er rigtigt mange penge at spare ved at købe flyverdragter til små børn brugte. Der er ofte rigtigt gode penge at spare og udvalget er stort.

Sådan køber du brugte flyverdragter
Du kan forhøre dig i din familie, venne- eller omgangskreds. Ofte er der børn med forskudt alder i en bekendtskabskreds eller mødregruppe. Jeg har købt flere flyverdragter af mødrene i mine børns mødregrupper, da vi var små. Jeg købte bl.a. en Reima Tec flyverdragt til min datter da hun var 2 år til kr. 200,-. Flyverdragten koster det femdobbelte beløb fra ny og desuden var flyverdragten kun brugt 2 måneder og var fuldstændig som ny.


Bruger du nettet til inspiration af køb af flyverdragter ved du, at det er mange sites til småbørnsfamilier, hvor emnet ofte debatteres.

Du kan også købe brugte flyverdragter på http://www.dba.dk/  http://www.trendsales.dk/, http://www.qxl.dk/ eller http://www.gulgratis.dk/

Det er alle gratis portaler med rigtigt mange brugte flyverdragter til salg om efteråret og løbende hen over vinteren. Begynder du at holde udkig efter flyverdragter i september/oktober måned kan du med lethed finde mange flyverdragter, der kan købes billigt fordi de ikke er brugte eller kun meget lidt. I de første leveår når små børn ikke at slide flyverdragten op i institutionen.

Fordelen er, at du kan spare i tusindvis af kroner på flyverdragter i løbet af den periode, hvor dit barn har brug for flyverdragt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...