Molo flyverdragt Reima Tec flyverdragt

Guide til at købe den rigtige flyverdragt til dit barn

Forhandlere af flyverdragter på tilbudKids-world
Billige flyverdragter fra Ticket to Heaven, Lego Wear, Mini A Ture og flere andre


I denne artikel vil vi give dig som forbruger nogle rigtigt gode tips til at sikre dig, at du køber den helt rigtige flyverdragt til dit barn. Skal det være en smal eller bred flyverdragt? Skal det være en dyr eller billig flyverdragt? Hvad skal du kigge efter, når du køber flyverdragt til dit barn. I artikel vil vi komme ind på nedenstående

  • Information om flyverdragter
  • Test kan ikke stå alene, når du vælger flyverdragt
  • Hvilken flyverdragt skal jeg vælge?
Information om flyverdragter
Du kan på denne blog http://www.flyverdragt-udsalg.blogspot.com/ læse om fordele om ulemper ved forskellige flyverdragter såsom Mala, Reima Tec, Didrikson, Danefæ og flere andre flyverdragter. Disse mærker er afprøvet af skribenten.

Test af flyverdragter

Jeg kan kun anbefale dig at læse test af flyverdragter, som du bl.a. kan finde her på Søndagsavisen, MEN husk, at ingen test har afprøvet de beskrevne flyverdragter i en hel vinter. Så når du tager stilling til hvilken flyverdragt du vil købe til dit barn skal du forholde dig selvstændigt tænkende og kigge på dit barns reelle behov og orienter dig også hos forældre i din omgangskreds, som helt sikkert også har nogle erfaringer du kan bruge. I 2011 blev vinderen af testen Reima Tec flyverdragt, hvilket også er den flyverdragt denne blogs skribent har bedst erfaring med. Reima Tec flyverdragtens flotte resultat bekræftes også ved en test som forbrugerrådets blad "Tænk" har lavet i 2011. Du kan læse den her 24


Hvilken flyverdragt skal jeg vælge?

Når du køber flyverdragt til dit barn er der flere forhold du skal være opmærksom på. Som mor til 4 børn, der igennem tiden har haft mange flyverdragter kan jeg anbefale dig, at du sikrer dig, at flyverdragten har følgende egenskaber:
  • Sørg for at flyverdragten er lavet i helt vandtætte materialer, der samtidig bør indeholde isolerende effekter, så dit barn ikke nedkøles eller ikke kan komme af med kropssvedeng.
  • Sørg for, at flyverdragten ikke er for tung og stiv i materialet. I sær mindre børn har svært ved at bevæge sig rundt i en flyverdragt af stiv materiale.
  • Sørg for, at flyverdragten lukker helt tæt ved alle åbninger - hals, ankler og håndled. Flyverdragten bør have solide stropper ved anklen, som kan trækkes ud over støvlen og sørge for, at flyverdragten ikke glider op, så der opstår hul mellem ben og støvle..
  • Flyverdragten bør have passende længde, så dit barn kan sidde ned uden at benene trækkes for langt op, så der ikke kan komme kold luft ind.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...